banner

AANBOD

Het ultieme Toscane gevoel

Toscane; een regio die ons laat dromen van heerlijke pasta's en wijnen. Waar de nonna's nog uren in de keuken staan om de mooiste, traditionele gerechten voor hun 'famiglia' op tafel te zetten. Waar liefde het geheime ingrediënt tot de heerlijke wijnen is en waar het landschap zo mooi is dat het lijkt alsof je in een schilderij staat. Hoe bijzonder zou het zijn om dit van dichtbij mee te maken!

OP MAAT & ADVIES

Ik geloof niet in kant en klare pakketjes. Ik streef er naar om mensen het authentieke Toscane te laten ervaren. Daarom ga ik op zoek naar de perfecte invulling van jouw wensen. Wil je een simpel verblijf? Of liever wat meer luxe? Geen probleem! En heb je zin om je een dagje in het échte Toscane te mengen? Of trek je er liever zelf op uit? Dat laat ik helemaal aan jouw over! Kom je alleen met je partner? Of zoek je iets leuks voor een vriendenweekend of bedrijfsuitje? Ook daar kan ik je mee helpen! Geheel aangepast aan jouw wensen en budget kom ik met een mooi voorstel dat, naar mijn idee, jouw reis naar Toscane onvergetelijk zal maken.

Al een reis naar Toscane gepland staan en wil je wat leuke tips? Ook dat is geen probleem! Neem gerust contact op! Ik help je graag op weg met leuke tips!

ACTIVITEITEN

Maar waar moet je precies aan denken als je naar Toscane gaat? Hoe kun je dat authentieke Toscane van dichtbij ervaren?

  • Kookworkshops; Italië staat natuurlijk bekend om de heerlijke keuken. Duik een ochtend de keuken in met één van onze lokale chefs en leer hun best bewaarde familierecepten!
  • Proeverij van lokale wijnen; Naast de heerlijke pasta's staat Italië ook bekend om de fenomenale wijnen. Maar vergeet de kleine, lokale wijnen vooral niet. Bezoek één van deze lokale wijngaarden voor een rondleiding en proef de bijzondere wijnen.
  • Proeverij van exclusieve wijnen; Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano,echte pareltjes op het gebied van Italiaanse wijnen. Altijd al willen weten hoe deze wijnen gemaakt worden en smaken? Dit is je uitgelezen kans!
  • Pecorino perfetto! Een andere delicatesse die we niet mogen vergeten is de Pecorino-kaas. Een must voor echte kaasliefhebbers! Bezoek een kaasboerderij en doe een kaasproeverij, een kaaspicknick, of zelfs een kaasdemonstratie!
  • Olijfolie proeverij; Wie had ooit gedacht dat er nog zo veel te leren was over olijfolie! Leer de verschillen in olijfolie, zie het proces van olijfolie maken en ga lekker proeven! Geheel op eigen risico want naderhand wil je nooit meer olijfolie uit de supermarkt.
  • Truffeljacht; Truffels, het zwarte goud van Italië. Benieuwd hoe zo'n truffeljacht precies in zo'n werk gaat? Dan trek een paar oude schoenen aan en ga mee met onze lokale truffeljager terwijl hij met zijn honden op zoek gaat naar deze kleine schimmel.
  • Seizoen van de oogst; Het najaar staat in het teken van de oogst. In oktober is het tijd voor de druiven en begin november zijn de olijven rijp. Zin om de handjes uit de mouwen te steken en mee te helpen?
  • Heb je iets leuks in gedachten dat hier niet bij staat? Geen probleem! Stuur gewoon even een berichtje!

Photo 12
Photo 10
Photo 11
Photo 9
Photo 15
Photo 16

Het ultieme Toscane gevoel voor de levensgenieter!

Afgelopen zomer hebben we via Taste of Tuscany een wijnproeverij bijgewoond en in een geweldig authentiek klooster geslapen. Het was heel persoonlijk en op en top verzorgd. We hebben dan ook enorm genoten! Een enorme aanrader voor ieder die niet van massale uitjes houdt en even wil genieten van het échte Toscaanse leven.

Informatie aanvragen

Neem contact op

Heeft u specifieke wensen of wilt u op een andere datum komen, neem dan gewoon even contact op!

Wie ben ik

Ciao! Mijn naam is Lenny en ik neem je graag mee door Toscane. Een paar jaar geleden landde mijn man en ik, per toeval, in Montefollonico, Toscane. De uitkomst van die toevalligheid had ik nooit kunnen voorspellen! Het prachtige landschap, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen; het duurde niet lang of ik was verliefd. Verliefd op Toscane. En steeds meer had ik de behoefte om al dit moois te delen. Om mensen het échte Toscane te laten zien. Het Toscane zoals ik het zie. Weg van de massale toeristenstroom en terug de zandweggetjes op. Zo ontstond Taste of Tuscany.

Bel ons voor vragen

085 303 5224

Locatie

Partners

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.